CONTACTE

MAGAZIN:
Brasov, str Lunii nr 6
luni-vineri 10-19, sambata 10-16 0368.409221
@
COMENZI on line:
luni-joi 9-17, vi. 9-15 0768.191484; 0268.478038

Pentru orice fel de multumire sau nemultumire, reclamatie sau sugestie legata de felul in care ati fost servit va rog sa scrieti cu incredere la adresa: creativbv@gmail.com

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor

ANPC


» Angajari
Angajari

Galeria Creativ angajeaza personal

Abilitati necesare:
- capacitatea de a relationa onest, eficient si cald cu clientii si colegii
- minte deschisa si curioasa
Beneficii:
- posibilitatea de crestere in cariera
- posibilitatea de dezvoltare personala si profesionala
- mediu de lucru frumos si creativ
Cerinte:
- nefumatoare
- fara cazier
- cu experienta de munca si in relatia cu clientii

Daca esti interesat te rog sa trimiteti cv-ul tau la adresa ovidiuporutiu@gmail.com si sa completati formularul de selectie.

Cateva informatii despre acest loc de munca:

Programul

Programul general de lucru la Galeria Creativ este Luni – Vineri 8:30 – 19:30, sambata 9:30 – 16:30.Duminica nu se lucreaza. In cadrul acestui program general exista diferite programe particulare de lucru pentru diferite functii ocupate. Se lucreaza 40 ore / saptamana. Orele suplimentare se platesc cu un spor de 75%. In mod normal nu se fac ore suplimentare.

Salariul

Avem 7 grade de profesionalism. Gradul zero corespunde nivelului de pregatire profesionala cel mai scazut si salarizarii celei mai scazute, adica 1050 lei net fara tichete de masa sau alte beneficii. Gradul 6 corespunde nivelului cel mai inalt de pregatire profesionala (cunoasterea foarte buna a produselor, relationare cu clientii eficienta calda si onesta, cunoasterea si respectarea intregii culturi organizationale, implicare, responsabilitate). Gradului 6 ii corespunde nivelul cel mai inalt de salarizare. Valoarea totala a salariului + beneficii (tichete de masa, procent din vanzari si altele) este intre 1800 si 2200 (in functie de luna din an – mai mult iarna, mai putin vara), deci o medie anuala de 2000 lei.

Pentru alte detalii te rog accesaza blogul "Angajatul fericit".

 

ZDBhZjJhZD