banner

Idei si aplicatii » Felicitari

 

Confectionarea   felicitarilor

 

La confectionarea acestor felicitari au fost folosite mai multe tehnici si metode printre care cea a contrastului cald-rece, cea a suprapunerii precum si jocul de dimensiuni.

Pentru confectionarea acestora a fost nevoie de doua cartoane A4 de culori diferite(o culoare calda si una rece), foarfeca cu model, lipici.

Se indoaie jumatate din cartonul de culoare rece astfel incat sa obtinem doua parti.Pe suprafata de deasupra se lipeste pe centru o bucata din cartonul de culoare calda, formandu-se astfel un contrast intre cele doua cartoane de culori diferite.Pentru crearea unui efect mai deosebit putem folosi o foarfeca cu model cu care vom taia marginile acestuia.

Vom taia apoi o fasie foarte subtire din acelasi carton de culoare calda pe care o vom lipi dinspre dreapta spre stanga astfel incat sa obtinem regula de aur in arta folosind jocul de dimensiuni (mare-mic-mijlociu).

In final vom decora suprafata cu diverse forme decorative din lemn si/sau cu contur pe care il vom folosi pentru a  desena multiple motive gen puncte mai mari, mai mici, spirale, linii serpuite  etc.

 


 


 

 

 

 

 


 

 


 

 

 

 

 


 

NmZkNDc